Wiadomo, jak każdemu z nas zależy mi na jak najlepszej jakości nagrań z lotu, ale to wiem że dowolny z P3 spełni w 100%, natomiast chciałbym jak najplynniejszy i najlepszy obraz na żywo w trakcie lotu. W Bebop drone którego miałem to kulalo mocno. Po ustawieniu na 2.4MHz obraz strasznie ciął, klatkowal nawet przy 50-60 metrach wysokości. Po 100 metrach w dal podobnie..kolejna rzecz to długość lotu ale tu tez dowolny Phantom bije Bebop'a na głowę!Dlatego właśnie myślę na Advanced a myślenie o Standardzie jakoś mi przechodzi... Sadze że standard po krótkim czasie byłby dla mnie jak ten bebop. Po trzecie chciałbym kupić coś co mi dłużej posłuży niż mój Bebop którego właśnie z powodu kilku niedogodności postanowiłem sprzedać po niespełna 2 miesiącach posiadania i wylataniu paru godzin...
Właśnie różnica między tym lightbridge a WiFi mocno mnie ciekawią. Trafiłem na filmy na YouTube gdzie na WiFi jakość podglądu była na prawdę słaba i to mnie trochę straszylo :-(
Z pewnością latanie sportowe mnie nie interesuje
zresztą gdyby tak było nie patrzyłbym za Phantomem 
Właśnie różnica między tym lightbridge a WiFi mocno mnie ciekawią. Trafiłem na filmy na YouTube gdzie na WiFi jakość podglądu była na prawdę słaba i to mnie trochę straszylo :-(
Z pewnością latanie sportowe mnie nie interesuje